NIGERIA
TRAVEL WEEK
2021



lagos | abuja
hybrid
14 - 21 nov, 2021



ABOUT NIGERIA TRAVEL WEEK



Nigeria Travel Week (NTW) is a educational platform to drive the Nigeria tourism sector by bringing together the tourism services providers, travel trade, buyers, consumers, travel tech, and the media to network, review and discuss the development of tourism in Nigeria and Africa.



SCHEDULE DAY 1





*Day 1: Friday 27 November 2020 – Nigeria Day*


10:30 AM - Open Doors

11:00 AM - Welcome Address by NTW Founder, Efetobo Awhana (5 mins) 11:05 AM - Goodwill Message from DG NTDC (15 mins)

11:20 AM - Tourism & the Valorisation of Culture & Heritage for Sustainable Development (1 hr):

Moderator - Adeyemo Adegoke (IWA) Panelists - Yibo Koko (DG, Rivers State Tourism Development Agency), Brian Ebden (Marketing Comms Consultant), Anthony Oneya (SSA to Kano State Gov on Lagos Affairs), Hon. Quadri-Adu Kehinde (African Union - Economic, Social & Cultural Council)

12:20 PM – Virtual Mixer - Speed Networking & Expo Booths (20 mins) 12:40 PM - Speed Marketing –

12:50 PM - Speed Marketing –

01:00 PM - 1-on-1 Interview Session – Abiola Ogunbiyi (SJ Tours)

01:30 PM - Speed Marketing –

01:40 PM - Speed Marketing -

01:50 PM - Speed Marketing –

02:00 PM – Speed Marketing –

02:10 PM - Virtual Mixer - Speed Networking & Expo Booths (20 mins) 02:30 PM - Masterclass - Monetizing your Travel Blogging Passion (1 hour) – Fisayo Olayinka-Bello

03:30 PM - State Presentation – Cross River State: Nigeria’s Leading Ecotourism Destination – Utsu John Atsu (MD, Cross River State Tourism Bureau)

04:00 PM – 05:00PM – Happy Hour – Expo Booths / Raffles




SCHEDULE DAY 2





​*Day 2: Saturday 28 November 2020 – Africa Day*


10:30: Doors Open

11:00 AM – Day 2 Address (5 mins)

11:05 AM - Panel Session: Heritage & Tourism Products - Opportunities for Nigeria: Wildlife/Beach/Culture/Waterfalls & Mountains (1 hr) –

Moderator -Pelu Awofeso

Panelists - Hassan Zakari (President, ATPN), Sola Alamutu (Beach Samaritans), Lawon Adams (Loving Lagos), Nana Yakubu (NTDC NC Zonal Coordinator)

12:05 PM – Virtual Mixer - Speed Networking & Expo Booths (20 mins) 12:20 PM - Speed Marketing –

12:30 PM - Speed Marketing -

12:40 PM - Speed Marketing -

12:50 PM - Speed Marketing -

01:00 PM - 1-on-1 Interview Session (30 mins) – Chief Abiodun Odusanwo (President, Institute of Tourism Professionals)

01:30 PM - Speed Marketing -

01:40 PM - Speed Marketing -

01:50 PM - Speed Marketing -

02:00 PM – Virtual Mixer - Speed Networking & Expo Booths (30 mins) 02:30 PM - Masterclass - Designing Memorable Tour Itineraries (1 hr) – Efetobo Awhana (CEO, Avantgarde Tours)

03:30 PM - Presentation – Discover Tshwane – South Africa’s City (15 mins) – Hulisani Thabela (Tshwane Economic Development Agency)

03:45 PM - Presentation – Intra-African Travel: Developing B2B Referrals Amongst Tour Operators Across the Continent (15 mins) – Septi Bukula (Founder, SEEZA Tourism SME Network)

04:00 PM – 05:00 PM– Happy Hour – Expo Booths / Raffles



NIGERIA TRAVEL WEEK 2021



WANT TO EXHIBIT OR PARTNER?